Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Oplossingen Listing-highlighted-cards-(alternative)---Stock1
Stratech Perspectief
Lees meer
Referenties Listing-highlighted-cards-(alternative)---Gemeente-Delft3
Tevreden klanten
Alle referenties
Nieuws & Kennis TEST-Highlighted-cards-Nieuws
Brochure aanvragen
Ontvang brochure
Over ons Media-paragraph-kennispartner
Over Stratech Social
Lees meer
Contact Contact
Oplossingen Oplossingen Listing-highlighted-cards-(alternative)---Stock1
Stratech Perspectief
Lees meer
Referenties Referenties Listing-highlighted-cards-(alternative)---Gemeente-Delft3
Tevreden klanten
Alle referenties
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis TEST-Highlighted-cards-Nieuws
Brochure aanvragen
Ontvang brochure
Over ons Over ons Media-paragraph-kennispartner
Over Stratech Social
Lees meer
Contact Contact Zoeken Contact

Flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem

Stratech biedt met Perspectief dé totaaloplossing voor schuldhulpverlening, budgetbeheer, bewindvoering en kredietverstrekking. Insight is de tool voor overzichtelijke managementinformatie.

Oplossingen voor de schulddienstverlening

Schuldhulpverlening

Inzicht in cliëntstatus en grip op doorlooptijden

Als schuldhulpverlener wilt u zich volledig kunnen richten op het stabiliseren, oplossen of beheersen van de schulden van uw cliënten. Hierbij is de juiste ondersteuning van belang.

Stratech begrijpt dat u de volledige aandacht wilt hebben voor uw cliënt, daarom ontzorgen wij u met ons cliëntvolgsysteem. Hiermee kunt u eenvoudig alle schuldhulpverleningsactiviteiten uitvoeren. Daarnaast leveren de vele automatische berekeningen u direct veel tijdwinst op!

Schuldhulpverlening

Kredietverstrekking

Inzicht en grip bij sociale kredietverstrekking

Als kredietverstrekker wilt u efficiënt kredieten kunnen verstrekken, de kredieten kunnen bewaken en eenvoudig uw cliënt kunnen overdragen naar een andere dienstverlening.
 
Stratech begrijpt dat en ondersteunt u daarom met onze software voor kredietverstrekking. Deze software is flexibel in te richten zodat het altijd aansluit op uw eigen werkproces. 

Kredietverstrekking

Budgetbeheer

Budgetplannen onder controle en efficiënt werken

U wilt als inkomens- of budgetbeheerder uw cliënten graag ondersteunen bij het op orde krijgen van hun financiën en het geven van financiële rust. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen is software essentieel.

Wij ontzorgen u graag met ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Deze totaaloplossing stelt u in staat het betalingsverkeer van uw cliënt volledig over te nemen en te communiceren met alle banken. U houdt zo zicht op al uw cliënten en cliëntgelden.

Budgetbeheer

Bewindvoering

Efficiënte verwerking van gegevens en betalingen

Als beschermingsbewindvoerder wilt u zich volledig kunnen richten op het beschermen van de financiële belangen van uw cliënt. Ook wilt u ondersteund worden bij het voldoen aan de verplichtingen naar de kantonrechter.

Onze software voor bewindvoering neemt u werk uit handen en zorgt ervoor dat het betalingsverkeer stabiel en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Daarnaast kunt u met één druk op de knop de Rekening en Verantwoording, Boedelbeschrijving en Machtigingsverzoeken genereren en (digitaal) versturen naar de Rechtspraak.

Bewindvoering

Stratech Insight

Actuele stuur- en management informatie

Bent u ook op zoek naar een gebruiksvriendelijke tool die u altijd inzicht geeft in de actuele management informatie? Met Stratech Insight is uw management informatie altijd inzichtelijk voor uzelf of uw opdrachtgevers!

Stratech Insight biedt u deze inzichten op een presenteerblaadje! Als u bijvoorbeeld weet wat de risicogroepen zijn, kunt u hier uw (preventie)beleid op afstemmen. In Stratech Insight worden op visuele wijze gegevens getoond vanuit ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief. Uiteraard sluit dit aan op uw dienstverlening, bijvoorbeeld Budgetbeheer, Bewindvoering of Schuldhulpverlening.

Stratech Insight

Koppelingen met externe systemen

Stratech Perspectief biedt koppelingen met diverse systemen en platforms.

Bekijk alle koppelingen

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze software voor uw organisatie? Neem voor een geheel vrijblijvende demonstratie contact met ons op!

Contact CTA-banner-contact-Rene-Kock-zwartwit-transparant

René Kock
Account Manager Stratech Social

knowhow

knowhow

Altijd zicht op uw cliënt én grip op de financiën: twee zaken die erg belangrijk zijn. Wij begrijpen uw dagelijkse processen en ontzorgen u met onze totaaloplossing.

Onze oplossingen
Oplossingen voor Schuldhulpverlening Bewindvoering Budgetbeheer Kredietverstrekking Contact & support Bedrijfsgegevens Brochure aanvragen Klantenportaal Download TeamViewer Aanmelden voor training Uitgelicht

De gemeente Heerenveen gaat voor efficiënt en gebruiksvriendelijk

Persoonlijke benadering en inzicht voor cliënten bij BuroNed

053 - 480 4080 info@stratechsocial.nl Privacy & Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech