Over ons Markten Werken bij Nieuws Contact Vacatures Over ons Over ons Markten Markten Werken bij Werken bij Nieuws Nieuws Contact Contact Zoeken Vacatures
Software Listing-highlighted-cards-Stratech-Perspectief-(navigatie)
Stratech Perspectief
Schuldhulpverlening Budgetbeheer
Cases Listing-highlighted-cards-Cases-(navigatie)
Tevreden klanten
Alle cases
Nieuws & Kennis Listing-highlighted-cards-Nieuws-(navigatie)
Perspectief Cloud Updates
Aanmelden
Over ons Listing-highlighted-cards-Over-Ons-(navigatie)
Over Stratech Social
Lees meer
Neemt contact op
Software Software Listing-highlighted-cards-Stratech-Perspectief-(navigatie)
Stratech Perspectief
Schuldhulpverlening Budgetbeheer
Cases Cases Listing-highlighted-cards-Cases-(navigatie)
Tevreden klanten
Alle cases
Nieuws & Kennis Nieuws & Kennis Listing-highlighted-cards-Nieuws-(navigatie)
Perspectief Cloud Updates
Aanmelden
Over ons Over ons Listing-highlighted-cards-Over-Ons-(navigatie)
Over Stratech Social
Lees meer
Zoeken Neemt contact op

Koppeling met het BKR

In jouw dagelijkse werk speelt het BKR een belangrijke rol. Voor het toetsen van cliënten en het registreren van schuldregelingen kun je gebruik maken van het Centraal Krediet Registratiesysteem (CKI). Het CKI geeft je met de mogelijkheid tot toetsen van cliënten en registreren van schuldregelingen een aanvullend beeld van de financiële situatie van je cliënt.

Spreek een expert

Onze automatiserings- oplossingen

Koppeling met het BKR

In jouw dagelijkse werk speelt het BKR een belangrijke rol. Voor het toetsen van cliënten en het registreren van schuldregelingen kun je gebruik maken van het Centraal Krediet Registratiesysteem (CKI). Het CKI geeft je met de mogelijkheid tot toetsen van cliënten en registreren van schuldregelingen een aanvullend beeld van de financiële situatie van je cliënt.

De koppeling in Stratech Perspectief

De werkzaamheden die voor het gebruik van het portaal noodzakelijk zijn, nemen echter onnodig veel tijd in beslag. Zo dien je telkens weer apart in te loggen in het portaal, bij iedere toetsing de juiste gegevens in te vullen en weer over te schakelen naar je software voor schuldhulpverlening. Handmatige acties die je  veel tijd kosten én erg foutgevoelig zijn. Immers, een fout bij bijvoorbeeld het overtypen van cliëntgegevens is snel gemaakt. Om je te helpen tijd te besparen en fouten te voorkomen hebben wij een koppeling gerealiseerd tussen Stratech Perspectief en het BKR.

Met behulp van de module BKR kun je vanuit Stratech Perspectief cliënten toetsen bij het BKR en beschik je over de noodzakelijke gegevens voor het registeren van een schuldregeling en kredieten. Alle toetsresultaten worden vervolgens automatisch opgeslagen in Stratech Perspectief. Aansluitend heb je de mogelijkheid om je BKR-registraties te beheren. Zo kun je zelf bepalen in welk stadium je een melding, bijvoorbeeld een schuldhulpmelding, registreert bij het BKR. Dat betekent dat je niet langer apart gebruik hoeft te maken van het portaal.

Indien je reeds cliënten via het BKR portaal hebt geregistreerd, dan kunnen we deze zonder problemen overzetten naar Stratech Perspectief. Alle wijzigingen in de betreffende registraties worden vanaf dat moment automatisch verwerkt bij het BKR. Het enige dat je nodig hebt is een beveiligde verbinding tussen de Stratech server en de BKR. Deze beveiliging wordt gerealiseerd door middel van certificaten die je bij het BKR kunt aanvragen. 

Voordelen van de BKR koppeling

Toetsen vanuit Stratech Perspectief, waarbij de resultaten opgeslagen worden en direct zichtbaar zijn in Stratech Perspectief.

Registeren vanuit Stratech Perspectief. Registraties aangemaakt in Stratech Perspectief worden automatisch aangemeld en mutaties worden automatisch doorgevoerd bij het BKR.

Het doorvoeren van wijzigingen, bijvoorbeeld in adresgegevens, wordt geautomatiseerd in Stratech Perspectief zodra de registratie is verwerkt bij het BKR.

Mutaties worden automatisch doorgevoerd bij het BKR.

Je ontvangt een terugkoppeling in Stratech Perspectief zodra de mutatie verwerkt is door het BKR.

Je kunt Sterposten opvragen vanuit het BKR. Zo heb je direct een overzicht van achterstallige registraties om mee aan te slag te gaan en zo een boete te voorkomen.

De historie van toetsresultaten en registraties is zichtbaar in Stratech Perspectief.

Werkt jouw organisatie namens meerdere gemeenten, dan heb je de mogelijkheid om per gemeente te registeren.

Stratech Perspectief

Cliëntvolgsysteem

Software die je helpt

Met ons cliëntvolgsysteem kun je al je activiteiten eenvoudig registreren, ordenen en beheren. Hierdoor kun je jouw aandacht besteden aan het helpen van cliënten.

Ontdek Stratech Perspectief

Plan een demo

Benieuwd hoe Stratech Perspectief jouw gemeente kan helpen om grip te krijgen op de processen omtrent schuldhulpverlening, en je werk makkelijker en leuker te maken?

Plan een demo Download brochure Listing-highlighted-cards-Amstelveen2

"Ik help je graag de processen omtrent schuldhulpverlening te vereenvoudigen!"

Erik Mijnheer
Business Manager
Terug naar alle koppelingen

knowhow

knowhow

Altijd zicht op je cliënt én grip op de financiën: twee zaken die erg belangrijk zijn. Wij begrijpen jouw dagelijkse processen en ontzorgen je met onze totaaloplossing.

Onze software
Oplossingen voor Schuldhulpverlening Budgetbeheer Managementinformatie Contact & support Bedrijfsgegevens Brochure aanvragen Aanmelden voor training Plan een demo Klantenportaal Download TeamViewer Uitgelicht

[NIEUWS] Stratech Perspectief Update | Maart 2024

[CASE] Gemeente Gouda: klaar voor de toekomst met Stratech Perspectief

053 - 480 4080 info@stratechsocial.nl Disclaimer Privacy & Cookies Voorwaarden © 2023 Stratech